Den eneste strategi, der skal bruges til fund fra fokusgrupper om medicinterapi …

Den eneste strategi, der skal bruges til fund fra fokusgrupper om medicinterapi …

MTM er et eksempel på en medicinadministrationstjeneste. Yderligere eksempler farmaceut-leverede tjenester, der inkluderer medicinadministration, er nedenfor. Gennemgang af medicinterapi er en organiseret procedure for indsamling af patientspecifik information, vurdering af medicinterapier for at genkende medicinrelaterede problemer, etablere en prioriteret liste over medicinrelaterede problemer og udvikle en plan for at løse dem.

0 1 Disse evalueringer kan være omfattende eller målrettet mod et faktisk eller potentielt medicinproblem. Uanset om det er detaljeret eller målrettet, vurderes den specifikke patients medicin i forbindelse med patienten som helhed under hensyntagen til alle klientens forhold og medicinterapier. 1. American Pharmacists Association, National Association of Chain Drug Stores Structure.

2008; 48, stk. Disse søger råd fra tjenester er generelt booket for mere komplicerede patienttilfælde, specifikt for patienter, der har indviklede medicinske tilstande, og som enten allerede har oplevet medicinassocierede problemer, eller som er i et stort potentiale til at etablere dem.

Spænding over medicinterapi-styring af e-kursus

Patienter, der har brug for farmakoterapikonsultater, kan have en enkelt eller flere komplicerede medicinske tilstande, der har brug for medicinterapi for effektivt at styre. Apotekere, der tilbyder disse tjenester, har typisk faktisk avanceret know-how og træning i disciplin. 1. ACCP hvidbog.

Bluml Bm. Betydning af medicinsk behandling: Udvikling af erhverv bred konsensus. J Am Pharm Assoc. 2005; 45: 566 -72. Sygdomsstyringskoncepter involverer samarbejdet samarbejdet. Apotekere, der tilbyder disse medicinbehandlingsstyringstjenester, adresserer lægemiddel og ikke-lægemiddelbehandling, samt livsstilsjusteringer relateret til disse sygdomme inkorporerer patienten i programmer, der giver dem mulighed for at håndtere deres sygdom og medicin, og dermed mindske sundhedsomkostningerne og forbedre livsstilen for Patienter.

Eksempler på de medicinske, humanistiske og økonomiske resultater af disse programmer leveret af farmaceuter er faktisk blevet registreret i demonstrationsprojekter, der består af As Asheville -opgaven, Diabetes Ten City Hobstacle og mange andre. Pharmacogenomics er en ny og voksende medicinterapi management service leveret af farmaceuter, hvor farmaceuter bidrager i analysen og anvendelsen af ​​en klients genetiske info for at optimere en klients respons på medicinterapi.

Buzz on Medication Therapy Management (MTM) -programmet

Farmakogenomik er ligeledes blevet beskrevet som “individualiseret medicin.”Apotekere, der tilbyder antikoagulationsstyring, tilbyder forskellige tjenester til patienter, der tager orale blodfortyndende midler. Warfarin, den mest anbefalede mundtlige medicinrepræsentant til dette formål, skal kontinuerligt overvåges og håndteres for at garantere klientsikkerhed og minimere truslen. Apotekere beskæftiger.

Eksempler på tjenester leveret af farmaceuter består af fingre i farmakontrollen og INR-screening, uddannelse om klientens selvovervågning/styring og ændring af doser baseret udviklet samarbejdspraksisordninger mellem læger og farmaceut. Da farmaceut leverede medicinbehandlingsstyringstjenester fortsætter med at udvikle sig, fortsætter farmaceuters roller med at udvide til splinternye og nye steder.

Eksempler på andre medicinske tjenester i medicinterapiadministration inkluderer arbejdstageres sundhedsydelser & Screening, rejsemedicin, nuklear apotek, veterinær apotek, ernæring og masser af andre. Apotekere tilbyder styring af medicinterapi gennem programmer for overvågning af medicinske sikkerhed, hvor de tjener en afgørende rolle i forebyggelse af https://danmark-aptk.com/koeb-xifaxan-online/ medicinfejl og bivirkninger. Forbedring af sikkerhed for medicinbrugssystemet som helhed er kritisk for at udføre maksimale helingsresultater for private patienter.

Сподели Тази Публикация

akula.bg е специализиран в търговията на едро и дребно с хранителни стоки на територията на гр. София и София област

Свържете се с нас
Абонирайте се за да научавате първи за нашите промоции
0
    0
    Вашата Кошница
    Вашата кошница е празнаКъм магазина